Σχετικά με την eKomi

Η Εταιρεία Ανατροφοδότησης, eKomi, είναι ο πρωτοπόρος & μεγαλύτερος πάροχος κριτικών & αξιολογήσεων βάσει συναλλαγών στην Ευρώπη.

Η εταιρεία μας είναι παγκόσμιος συνεργάτης της Google με περισσότερους από 250 υπαλλήλους και εδρεύει στο Βερολίνο της Γερμανίας και στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια ενώ παράλληλα διατηρεί γραφεία στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Μαδρίτη και το Σαν Φρανσίσκο.

Η eKomi έχει συγκεντρώσει & δημοσιεύσει πάνω από 40.000.000 κριτικές για πελάτες.

Περισσότερες από 14.000 εταιρείες επωφελούνται από τη λύση κοινωνικού εμπορίου της eKomi για την παροχή εμπιστοσύνης, αύξηση των πωλήσεων, μείωση των επιστροφών και την ώθηση της οργανικής κίνησης μέσω του αυτοτροφοδοτούμενου Περιεχομένου που Δημιουργείται από τον Χρήστη.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία κοινωνικού εμπορίου της eKomi δίνει τη δυνατότητα σε online επιχειρήσεις να δημιουργήσουν αξιολογήσεις πωλητών, κριτικές πελατών, κριτικές προϊόντων, κοινωνικές συστάσεις και να παράγουν ραγδαία αποτελέσματα σε ιστοσελίδες, κοινωνικά δίκτυα και μηχανές αναζήτησης αποφέροντας τα επιθυμητά έσοδα και θετικό αντίκτυπο για επιχειρήσεις.

Τι λένε οι πελάτες μας; Δημιουργία feedback: πάρτε μέρος στην συζήτηση σήμερα

Η ΕΚΟΜΙ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ
40281166

ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ...

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ