Πώς λειτουργεί η eKomi

Η eKomi προσφέρει καινοτόμο λειτουργικό SaaS το οποίο είναι εύκολο στην εφαρμογή του προκειμένου να συγκεντρώσει αξιολογήσεις πελατών και προϊόντων.

Μόλις αυτές συγκεντρωθούν, ελέγχονται από την ομάδα Διαχείρισης Feedback της eKomi και έπειτα δημοσιεύονται online και συνδέονται με τις κυριότερες μηχανές αναζήτησης.

Οι αξιολογήσεις μπορούν να ενσωματωθούν απευθείας στην ιστοσελίδα σας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την απόδοση με την eKomi μέσω στατιστικών σε πραγματικό χρόνο, οι οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες από τον πελάτη.

Πραγματοποιειται συναλλαγη

1. Ο πελάτης αγοράζει το προϊόν σας ή χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες σας, επικυρώνει και πιστοποιεί το σημείο αγοράς.

Αιτημα για αξιολογηση

2. Η eKomi στέλνει ένα αίτημα αξιολόγησης.

Η αξιολογηση δημιουργηθηκε

3. Ο πελάτης σας αφήνει μία αξιολόγηση.

Διαχειριση αξιολογησης

4. Η ομάδα ελέγχου της eKomi συγκεντρώνει, διαχειρίζεται και δημοσιεύει την αξιολόγηση.

Κοινωνικη συσταση

5. Οι πιθανοί πελάτες διαβάζουν τις εμπειρίες των άλλων πελατών.
1. Ο πελάτης αγοράζει το προϊόν σας ή χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες σας, επικυρώνει και πιστοποιεί το σημείο αγοράς.

Ενσωματώστε τις αξιολογήσεις σας απευθείας στην ιστοσελίδα σας

Οι αξιολογήσεις πελατών μπορούν να προβάλλονται μέσω ενός γραφήματος (widget), μαζί με τη συνολική βαθμολογία και την αξιολόγηση με το άθροισμα αστεριών.

Οι αξιολογήσεις προϊόντων εμφανίζονται απευθείας στη σελίδα προϊόντος προκειμένου να αυξήσουν τον ρυθμό μετατροπής σας και την κατάταξη SEO.

Η eKomi είναι ο νέος Κανόνας του Χρυσού

eKomi is the new GOLDStandart

Η eKomi, η κορυφαία εταιρεία Feedback και λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS) της Ευρώπης, με την Goldman Sachs να αποτελεί βασικό της επενδυτή.

Η eKomi παρέχει ανεξάρτητες και αυθεντικές αξιολογήσεις, που βασίζονται σε πραγματικές συναλλαγές, αξιολογήσεις και τη διαχείριση της εμπειρίας των αγοραστών προς τους πελάτες της.

Η eKomi, η κορυφαία εταιρεία Feedback και λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS) της Ευρώπης, στηρίζεται από την Goldman Sachs, η οποία είναι βασικός επενδυτής της εταιρείας.

Η eKomi παρέχει ανεξάρτητες και αυθεντικές αξιολογήσεις, που βασίζονται σε πραγματικές συναλλαγές, αξιολογήσεις και τη διαχείριση της εμπειρίας των αγοραστών προς τους πελάτες της.

“eKomi has been a wonderful partner.

Easy to set up, responsive team and great results.” — Peter Sinclair, Vice President of Marketing, ScoreBig Inc.

“Η eKomi είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης. Εύκολη εγκατάσταση, ομάδα που ανταποκρίνεται γρήγορα και εκπληκτικά αποτελέσματα.”

— Peter Sinclair, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ, ScoreBig Inc

“Μετά την εφαρμογή των λύσεων της eKomi, είχαμε 7% αύξηση στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας με αναζήτηση online non-brand.”

— Michael Swinson, EVP, Analytics of TrueCar

“Έχουμε παρατηρήσει 59% αύξηση στις αναφορές οργανικής αναζήτησης μας από την εφαρμογή της eKomi.

Αν δεν ήσασταν ήδη πελάτης, η άριστη, φιλική τοπική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών δεν εμφανιζόταν στον υπόλοιπο κόσμο, οπότε επέλεξα την eKomi να προβάλλει την εξυπηρέτηση πελατών μας σε υπάρχοντες και νέους πελάτες.

Η χρήση της eKomi για να συγκεντρώσουμε την ανατροφοδότηση μας έχει βοηθήσει να επικεντρώσουμε το σύνολο της εταιρείας μας στα επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών και να επιτύχουμε καλύτερο buy-in από την υπόλοιπη εταιρεία ώστε να επιλύσουμε κάθε συγκεκριμένο ζήτημα που ενδέχεται να προκύψει.”

— Nick Hill, E-Commerce/Marketing Διευθυντής της Proporta

“Μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι είχαμε αύξηση της τάξης του 12% στο conversion rate το οποίο μπορώ να αποδώσω μόνο στους νέους πελάτες οι οποίοι έχουν πειστεί από την ανατροφοδότηση που διαβάζουν.”

— Simon Goldin, Ιδρυτής της MyPure

Τι λένε οι πελάτες μας; Δημιουργία feedback: πάρτε μέρος στην συζήτηση σήμερα

Η ΕΚΟΜΙ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ
40281166

ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ...

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ